benidorm

Enkele activiteiten van de V.V.B.

De activiteiten van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm beperken zich niet enkel tot het organiseren van regelmatige gezellige ontmoetingen met of zonder etentjes maar aansluitend bieden we nog andere activiteiten en/of evenementen aan.
Het ene is meer geschikt om je buurvrouw of -man naartoe mee te nemen, het andere om je eigen hobby op te bouwen of in aanwezigheid van vrienden naartoe te komen op een ontspannen manier.
Kijk vooral uit naar wat bij jou past en kom eens langs want we willen je dolgraag ontmoeten!

Onze activiteiten gaan meestal door van de maand oktober tot half april.Cursus Spaans

Interesse in Spaans leren? Spaanse lessen op jouw niveau. Deze mogelijkheid bieden we jou aan bij de V.V.B. – Mail naar: secretaris@vvbenidorm.be

Cursus Spaans

Petanque

Het petanque of Jeux de boules is een leuk gezelschapsspel dat in open lucht kan doorgaan. Liefhebbers kunnen steeds terecht op donderdag van 10u00 tot 12u00 in het “Séquia Mare” park, dit is op het kruispunt van de Avenida Europa en de N332.

Gezien dit een buitenactiviteit is moeten we ook rekening houden met de weersomstandigheden en daarom is het aangewezen om vooraf contact op te nemen met Luc - Tlf. +34 602 476 063

Petanque

Biljarten

Aristoteles is één grote vriendenkring want tenslotte is het toch om de ontspanning en gezelligheid te doen! Officieel loopt het biljarten door enkel in de zomer maar als het echt te warm wordt dan biljarten we ’s avonds i.p.v. ’s middags. De biljarttafels staan opgesteld bij Eetcafé Moby Dick, Calle Kennedy 5 in Benidorm en het nieuwe biljartseizoen ging van start “onder voorbehoud” van de coronamaatregel op dinsdag 6 oktober 2020 maar werd onderbroken door de heersende pandemie en we konden, gelukkig, terug starten op dinsdag 11 januari 2022.

biljart

Line Dance

Leden die graag dansen (hoofdzakelijk Line Dance) hebben de mogelijkheid om dit te volgen aan de bar ‘Titanic’ op het gelijkvloers van hotel Marina.
De lessen vinden voorlopig enkel plaats op dinsdag vanaf 14 uur met de mogelijkheid om dit te breiden naar donderdag.
Je hoeft je niet in te schrijven, deelname is gratis.

Line Dance