benidorm

Het einde van een wederom bijzonder seizoen

De grote vraag is altijd, wat gaan we volgend seizoen doen.

Als je volgend seizoen gewoon weer bij de V.V.B. wilt aangesloten blijven dan hoef je, behalve het lidgeld betalen, niets te doen, je lidmaatschap kan je gewoon met een jaar verlengen.
Nieuwe leden die lid willen worden kunnen zich aanmelden bij de ledenadministratie als nieuw lid en dit kan door het formulier op onze website te downloaden.
De aansluiting gebeurt dan digitaal, dus daar hoef jij niets meer aan te doen, behalve over te gaan tot betaling van het lidmaatschapsbedrag voor het seizoen 2023-2024.

Mocht je nog vragen hebben?
Stuur dan een mail naar de ledenadministratie (secretariaat@vvbenidorm.be)

Het beste is natuurlijk om gewoon lid te blijven van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm!

Het seizoen eindigt en NEEN, we maakten geen promotie en gaan niet over naar een hogere afdeling – zoals in de sport – maar we maakten wel progressie want we hebben weer meer nieuwe aansluitingen kunnen noteren dan het vorige seizoen.

Een vreemd seizoen is geëindigd.
Van een, tijdelijke, verhuis van hotel Marina naar RockStar-Benidorm en omgekeerd.
Natuurlijk waren er de afgelopen periode ook de vrijwilligers die de handen uit de mouwen staken en ervoor zorgden dat we – bijna even gezellig als in hotel Marina – de samenkomsten konden beleven op woensdagnamiddag.
Ik heb hier veel waardering voor.

Uiteraard is er wel eens een discussie, maar die willen we dan op een open en faire manier aangaan. En dat moet ook kunnen gebeuren.
Ik betreur het echter wel dat er ook banale, burleske en obscene geruchten circuleerden, welke het bestuur van verschillende kanten werden aangeboden.
Het is lastig, zo niet onmogelijk, om tegen vuilbekkerij te communiceren.

Voor volgend seizoen is er een uitdaging, aangezien een aantal (bestuurs-)leden stoppen, en er een nieuwe voorzitter werd verkozen en aangesteld.
We zijn hard bezig om deze uitdaging in te vullen en zullen ondanks de zomerstop de komende weken hier mee doorgaan.
Als bestuur zijn we nu reeds ook druk bezig, enerzijds met het afronden van dit seizoen en anderzijds met het voorbereiden van het komend seizoen.
Vooruitkijken is de boodschap!
Er wordt druk gesleuteld maar dit gaat niet van het ene op het andere moment, maar de ingezette lijn is onomkeerbaar.

Daniel