Welkom in tijden van Corona

Geachte bezoeker, 

Wees welkom op de site van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm.

De aanwezige leden van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm zijn als een blok gevallen voor de eerste samenkomst van het nieuwe seizoen 2020-2021.

Iets meer dan 80 leden waren op de eerste samenkomst op woensdag 7 oktober 2020, in Eetcafé Pinocchio-Cervantes, present.

Het gezellige buitenterras van deze eetgelegenheid was niet toevallig de locatie van deze samenkomst.

Volgens velen is er in het centrum van Benidorm weinig of geen andere horecazaak welke, op een buitenterras, plaats kan bieden voor een dergelijke, uitgebreide, samenkomst.

Alle aanwezigen hadden dus de mogelijkheid om, met inachtname van de geldende voorschriften – mondkapje, gebruik van handgel en respect voor social distancy – een zitplaats te bemachtigen en te genieten, al of niet in het zonnetje, met een gratis glaasje cava dat aangeboden werd door de V.V.B.

Deze samenkomst was nog maar eens het bewijs dat de Vlaamse Vriendenkring Benidorm jong en oud in de ban houdt. De fanaten waren snel te herkennen aan hun mondkapje met het logo van de V.V.B. want bij vereffening van het lidgeld ontvingen zij, gratis, een dergelijk nuttig gadget van gesofisticeerd materiaal.

Onder de aanwezigen waren veel leden welke deze eerste samenkomst voor geen geld wilden missen want die vervelende toestanden waren een plaag voor eenzame mensen en het genot om terug een praatje te kunnen voeren met oud gekenden was een zegen in deze tijden van gedwongen isolatie.

Wordt vervolgd…

Recommended For You