Weekoverzicht

Weekoverzicht Hier zijn de gegevens van deze week te vinden. Read more »

Nieuwe foto’s toegevoegd op 20 januari

Daar er nog vele foto's moeten toegevoegd worden zal dit zeer regelmatig verschijnen. Read more »

Extremadura 29/03/2020 tot 03/04/2020

Extremadura is een van de zeventien autonome regio's van Spanje. Het ligt in het zuidwesten van Spanje en grenst aan Portugal, en de autonome regio’s Castilië-La Mancha, Castilië en León en Andalusië. Read more »

Zoutmijnen Torrevieja – Elche op 31/01/2020

De zoutmeren van Torrevieja zijn sinds kort geopend voor het publiek en men verwacht jaarlijks zeker 20.000 bezoekers te mogen ontvangen. De Salinas de Torrevieja zijn de grootste zoutmijnen/meren van Europa en... Read more »

Bloesemtocht op 14/02/2020

De fruitbomen weer in bloei. Het begint met kersen en peren; daarna komen de appelbomen. Geniet van de mooiste bloesempracht met de wandelroutes uit dit overzicht! Bloesemtocht Read more »

Benidorm Palace 21/02/2020

Info De Vlaamse Vriendenkring Benidorm stelt voor Offerta Especial  met een bezoek aan Benidorm Palace op Vrijdag 21 februari 2020 Show & menu Leden = € 40,-  &  Niet-leden = € 45,-... Read more »

E Bike tour naar Villajoyosa – Vrijdag 28 februari 2020

Aangepaste tour naar Villajoyosa met chocolade proeven, het oude historische stads- gedeelte en terug via de mooie stranden. Inbegrepen: huur fiets, BA – en ongevallenverzekering, chocolade proeven. Duur : halve dag, ochtend. Read more »

Gandia Fallas op 16/03/2020

Las Fallas is een traditioneel feest ter ere van Sint-Jozef dat ieder jaar wordt gehouden. De term Fallas verwijst naar zowel het feest als ook naar de beelden (van hout en... Read more »

Jeep tocht met paella zelf maken- Vrijdag 20 maart 2020

Inbegrepen: koffie vóór vertrek met koek, gids, plaats in Landrover, BA- en ongevallenverzekering, paella bereiden en eten, drankje. Duur : halve dag, ochtend. Read more »