Vlaamse Vriendenkring Benidorm

 

Kalender oktober 2018

Woensdag 3 oktober 2018

Clubnamiddag 14 uur

Vanaf 14 uur opent de clubnamiddag zijn deuren. Iedereen kan zijn lidgeld betalen en zijn nieuwe lidkaart ophalen. Om 15uur wordt het jaar geopend door de Consul van België in Alicante gevolgd door een welkomstwoord door de voorzitter. Ondertussen word je door de Club vergast op bubbels (of een biertje of frisdrank).

Daarna voostelling van de activiteiten: Sociale Dienst, Kennismaking La Torreta, Jeu de boules, Informatica klas, Spaanse les, gimnasia, Hobby club, Biljart club, Bergwandelen, Dagreizen, VVV in Actie, de verschillende evenementen, verhuur alsook de clubnamiddagen.

 

Vrijdag 5 oktober 2018

Kennismaking dag La Torreta

De kennismaking vindt plaats van 10 uur tot 12 uur. Gelegenheid om contact te hebben met de verschillende lesgevers. Inschrijven voor de verschillende lesreeksen is mogelijk.

Meer info

 
Woensdag 10 oktober 2018

Clubnamiddag 14 uur - Optreden Johnny Bach

Gezellige babbel, daarna informatie door Clinica Imed Levante: "Wat doen in geval van urgentie" en omstreeks 15 uur gastoptreden van Johnny Bach, gevolgd door onze traditionele Bingo, met prachtige prijzen. Ook is er een gratis bloeddrukcontrole die wordt uitgevoerd door een verpleegster van Clinica IMED Levante

 

Woensdag 17 oktober 2018

Clubnamiddag 14 uur - Optreden van Il Divo

Gezellige babbel en omstreeks 15 uur gastoptreden van Il Divo gevolgd door onze traditionele Bingo, met prachtige prijzen. Il Divo is dit jaar opgetreden op ons Nieuwjaarsfeest. Prachtige stemmen, klassieke muziek, fantastische ervaring.

 

Woensdag 24 oktober 2018

Clubnamiddag 14 uur - Optreden van Mistery

Gezellige babbel en omstreeks 15 uur gastoptreden van Mistery gevolgd door onze traditionele Bingo, met prachtige prijzen. Ahkmed en Elena van Mistery presenteren u een circusvoorstelling die nog nooit in Benidorm is gezien. Slangenmens, magie, snelle verandering, fakirisme, oriëntaalse dans en natuurlijk allemaal met een vleugje humor.

 

 

Vrijdag 26 oktober 2018

Daguitstap - Alcalá del Júcar

Alcalá del Júcar is een Spaanse gemeente die ligt in de provincie Albacete, in de autonome regio Castilla-La Mancha. In de voormiddag is een bezoek voorzien aan de kerk, aan het kasteel en aan de Cuevas del ‘Diablo’. Rond 14u00 wordt een lunch voorzien in restaurant ‘El Mirador’ van waaruit U een prachtig zicht hebt over de stad.

We vervolgen onze weg met de tour-bus naar Ayora. Onze Honing-tour start met een bezoek aan de belangrijkste honing fabriek in Europa.

Meer informatie

 

Woensdag 31 oktober 2018

Clubnamiddag 14 uur - Optreden van Sacromonte

Gezellige babbel en omstreeks 14 uur 30 korte voordracht door Clinica Benidorm: Wat bij een ziekenhuis opname? Omstreeks 15 uur gastoptreden van Sacromonte gevolgd door onze traditionele Bingo, met prachtige prijzen.

Sacromonte is een dansgezelschap die een moderne versie geeft van de Spaanse Flamenco dansen.