Vlaamse Vriendenkring Benidorm

 

Uitstappen

Vrijdag 26 oktober 2018

Daguitstap: Alcalá del Júcar

 

 

Wat gaan we doen?

Alcalá del Júcar is een Spaanse gemeente die ligt ten zuidoosten van het Iberisch schiereiland, in de provincie Albacete, in de autonome regio Castilla-La Mancha. In de voormiddag is een bezoek voorzien aan de kerk, aan het kasteel en aan de Cuevas del ‘Diablo’. Die grotten verbinden de ene kant van de berg met de andere. Het is een heel mooi uitzicht op de andere kant van de stad.

Rond 14u00 wordt een lunch voorzien in restaurant ‘El Mirador’ van waaruit U een prachtig zicht hebt over de stad.

We vervolgen onze weg, met de tour-bus, naar Ayora en onze Honey-tour die start met een bezoek aan de Agri-food coöperatie in Ayora, De belangrijkste honing fabriek in Europa en daar leren we over alle variëteiten en de uitwerkingsprocessen van honing.

 

De prijs

€ 40 per persoon en zijn Inbegrepen:

Reis per luxe bus

Engelstalige gids

Lunch in restaurant (dranken inbegrepen)

Toegang tickets voor bezienswaardigheden

Reisverzekering.

 

Opstapplaatsen:

07u00 - Albir Supermercado Mercadona - Cami Vali d’ Altea

07u15 - Benidorm Supermercado DIA - Avda. Dr. Severo Ochoa.

07u25 - Benidorm Hotel Belroy venida Europa - ter hoogte van Marco Polo.

07u40 - La Cala - Avenida de Finestrat - ter hoogte van Sanigrif

07u55 - Villajoyosa – Chocolates Valor

Bij eventuele deelname word je inschrijving bevestigd door het deelnamebedrag van € 40 per persoon te storten op rek. nr. ES92 2100 7663 8302 0003 0776 op naam van Amigos Flamencos de Benidorm te 03503-Benidorm - Met vermelding van de lidnrs. + Naam en voornaam + 26 oktober 2018.

 

18 november tot 23 november 2018

Zesdaagse VVB

 

Meer informatie

Terug naar "Activiteiten"

 
Zondag 23 december 2018

Oliva Viva España

Een uitzonderlijke Kerstmiddag met paarden- en Flamencoshow, samen met een speciale menu voor de deelnemers:
Om te starten met een tapastafel (salade van het huis – inktvis en kip wraps) gevolgd door een keuzemenu uit Iberische medaillon of heek met preisaus en als afsluiter een chocoladedessert.


Vrijdag 25 januari 2019

Valencia Oceanographic

Inkom voor een bezoek aan Oceanographic is in de prijs inbegrepen. Uitzonderlijk moet je zelf  een restaurant uitzoeken.

 

Februari 15 februari 2019

Bloesemtocht

Bustocht doorheen de bloeiende amandelbloesems. Om 14 uur stoppen we aan het uitstekende restaurant La Piscina. We keren terug langs de Col des Rates met prachtige vergezichten.

 

 

Maandag 18 maart 2019

Fallas Denia

Dit jaar bezoeken we de Fallas van Denia, heel wat rustiger dan Valencia; De opgerichte beelden zijn een streling voor het oog. Deze keer gaan we samen op restaurant gedurende de Fallas.

 

 

Vrijdag 12 april 2019

Gandia

Bezoek aan de stad waar het Hertogelijk paleis van de Borgas zich bevindt. Ook werd een typisch restaurant voor jullie uitgezocht. Zoals steeds is men zeer vrij op de uitstappen, je kan altijd van een hapje en een drankje genieten in het oude centrum van de stad.