Vlaamse Vriendenkring Benidorm

 

Woensdag 19 september en 26 september 2018

Samen gezellig praten met andere VVB leden - 14 uur.

 

 

Deze 3 woensdagen organiseren we in het café van Hotel Marina. Van Maysan loop je het hotel voorbij, eerste straat links is de ingang. We ontmoeten mekaar niet naast het zwembad maar in de schaduw een beetje links bij het binnenkomen.

Teneinde misverstanden te vermijden willen we toch verduidelijken dat we vanaf woensdag 3 oktober 2018 onze woensdagnamiddagen organiseren in Hotel Marina, Calle Cuenca 6 Benidorm. Een verdieping lager als je de ingang van het hotel gebruikt.


Het zijn wel degelijk onze nevenactiviteiten, zoals Spaanse lessen – Hobbyclub – Informatica les & gimnasia die zullen doorgaan in het Centro Social La Torreta.

 

Woensdag 3 oktober 2018

Clubnamiddag 14 uur

 

Vanaf 14 uur opent de clubnamiddag zijn deuren. Iedereen kan zijn lidgeld betalen en zijn nieuwe lidkaart ophalen. Om 15uur wordt het jaar geopend door de Consul van België in Alicante gevolgd door een welkomstwoord door de voorzitter. Ondertussen word je door de Club vergast op bubbels (of een biertje of frisdrank).

Daarna voostelling van de activiteiten: Sociale Dienst, Kennismaking La Torreta, Jeu de boules, Informatica klas, Spaanse les, gimnasia, Hobby club, Biljart club, Bergwandelen, Dagreizen, VVV in Actie, de verschillende evenementen, verhuur alsook de clubnamiddagen.