Vlaamse Vriendenkring Benidorm

 

Bergwandelen

Officieel starten we met bergwandelen op 4 november en eindigen op 30 april. Als het weer het toelaat en er zijn geïnteresseerden kan het ook al in oktober beginnen en in de loop van mei eindigen.

De activiteit “bergwandelen” is zo oud als de VVB zelf. Ze werd in het leven geroepen door leden van de VVB die toen reeds vele jaren ervaring hadden in deze gezonde sport. Vanaf de eerste wandeling was het een groot succes en  tientallen leden hebben intussen de pracht van de bergwereld in de provincie Alicante leren kennen en tijdens deze wandelingen worden zij verrast door onwaarschijnlijk  prachtige landschappen, enorme rotspartijen, diepe kloven, schilderachtige dorpjes, alsook overblijfselen van oude burchten, ijsputten, e.d.

De wandelingen, die elke zondag en donderdag plaatsvinden, van november tot april, worden nog steeds georganiseerd door ervaren begeleiders. Wij vermoeden dat er onder de vele nieuwe leden wel enkelen zijn die zich graag bij onze wandelgroep willen aansluiten.

Elk lid dat in regel is met zijn/haar lidgeld heten wij hartelijk welkom en voor meer informatie kunt U terecht bij Monique op tel. nr. 0034 965 887 063  of  0034 679 379 882.

Email: henderikxmonique@gmail.com

 

Facebook Vlaamse Vriendenkring Wandelclub

 

Neem contact op langs facebook van de Vlaamse Vriendenkring Wandelclub