Onze Activiteiten

De Vlaamse Vriendenkring Benidorm biedt tal van activiteiten en/of evenementen aan. De één is meer geschikt om je buurvrouw of -man mee naar toe te nemen, de andere om je eigen hobby op te bouwen of in aanwezigheid van vrienden te komen op een ontspannen manier. Kijk vooral naar wat bij jou past en kom eens langs want we willen je graag ontmoeten! Onze activiteiten gaan door van de maand oktober tot half april.

Voor leden die belangstelling hebben om Spaanse lessen te volgen of om deel te nemen aan de Gimnasia kunnen we melden dat deze starten ‘onder voorbehoud van de Coronamaatregelen in Spanje’ op dinsdag 3 november 2020 en  vervolgens;

Cursus Spaans – telkens op dinsdag met aanvang om 10u00.

Gimnasia eveneens op dinsdag met aanvang om 14u00.

Deze beide activiteiten – Spaans & Gimnasia – gaan door in Centro Social La Torreta. (zie wegwijzer onderaan deze pagina)

Leden die graag dansen (hoofdzakelijk Linedance) hebben de mogelijkheid om dit te doen in Hotel Helios.

Jeanine Devos vangt onze leden graag op.

De lessen zijn gratis en ze vinden plaats op dinsdag en vrijdag van 16u30 tot 18u30.

Je hoeft je niet in te schrijven, deelname is gratis.

Je kan ook gewoon komen kijken.

Het dansen vangt aan ‘onder voorbehoud van de Coronamaatregelen in Spanje’ op dinsdag 3 november 2020 en gaat door in de maanden november t/m maart.

Ari-Stoteles is één grote vriendenkring, tenslotte is het toch om de ontspanning en de gezelligheid te doen! Officieel loopt de biljart door en enkel in de zomer, als het te warm is, wordt er ‘s avonds gespeeld i.p.v. ’s middags. De biljarttafels staan opgesteld bij   Eetcafé Moby Dick, Calle Kennedy 5 in Benidorm en het nieuwe biljartseizoen ging van start ‘onder voorbehoud van de Coronamaatregelen in Spanje’ op  dinsdag 6 oktober 2020.
Vertrek om 9 uur aan De Blauwe Walvis Avenida de Madrid 23, Benidorm – een resto op de dijk van Levante – op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Eind maart bloedt het dood en is er praktisch geen volk meer.Ook op dinsdag en donderdag start er een zeer beperkte groep. Het begint in september met een kleine groep die langzaamaan groeit tot een grote groep. 
De hobbyclub van de V.V.B. ging van start ‘onder voorbehoud van de Coronamaatregelen in Spanje’  op donderdag 5 november 2020 en gaat verder elke donderdagnamiddag van 14u00 tot 16u30 in de benedenzaal van Edificio Cervantes – Hoek Europalaan en Calle Lepanto.
Het kaartspel wordt georganiseerd door privé personen. Deze komen in los verband samen om te kaarten. Gezien de V.V.B. niet over een ‘eigen’ ruimte beschikt om op regelmatige basis kaartspelen te organiseren werd besloten om onze leden ‘kaarters’ aan te moedigen om op donderdagnamiddag samen te komen bij de Belgische Bakker – Panaderia Cafetería Belga.
Een uurtje actief zijn evenementen (wandelingen, tochten, Jeepsafari’s, e.a.) die in samenwerking met Marco Polo Expediciones worden georganiseerd.
Wij respecteren Uw privacy!

Voor meer details en eventuele commentaren klik op de afbeelding van de desbetreffende activiteit en ontdek meet details omtrent deze activiteit van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm.

Op zoek naar een activiteit of een of ander onderwerp dat aan bod komt of kan komen?

Daarom, raadpleeg regelmatig uw e-mailbox en/of raadpleeg regelmatig de ‘kalender’ en/of informeer aan de infotafel op onze woensdagnamiddagen.

Wij trachten voortdurend onze activiteitenkalender bij te werken!
Centro La Torreta