Vlaamse Vriendenkring Benidorm

 

Wat organiseert de VVB?

Wij zijn er in de eerste plaats om je te helpenbij ziekenhuisopname, bij overlijden,  met taalproblemen. Indien je dat wenst zorgen we ook voor een medisch paspoort met alle gegevens die bij opname in de kliniek of bij ongeval  van groot nut kunnen zijn.

Verder bieden wij onze leden een waaier van activiteiten aan, zoals daguitstappen, meerdaagse reis, welkomst receptie, Sinterklaasfeest, Nieuwjaarsfeest, Valentijn, club diner, en vooral op woensdag de Clubnamiddagen. Maar ook bergwandelen, hobbyclub, Spaanse lessen, Jeux de boules, biljarten, ... wordt door de VVB georganiseerd.

Bij een drankje en een gezellige babbel onder vrienden is er ook wel altijd iets te doen op de clubnamiddag zoals dansen, optreden van artiesten, informatieve praatjes, muziek en kenniskwis, samen zingen, bingo.

Uitleenmateriaal

In de garage die wij huren wordt het eigen materiaal opgeborgen, alsmede het uitleenmateriaal zoals rolstoelen, krukken en looprekken.De resterende ruimte kan dienst doen voor het veilig opbergen van bagage of materiaal van leden die geruime tijd afwezig zijn.

Krukken, rolstoelen en loopwagens worden bij hoogdringendheid gratis ten dienste gesteld van de leden. De tijdsduur is wel beperkt in de tijd: maximaal 14 dagen zodat het lid zelf het nodige materiaal kan huren. We vragen wel een borg van 50€ die vervalt bij niet tijdige terugbrenging.

 

 

Materiaal in bewaring brengen

Materiaal moet verpakt zijn in stevige koffer of doos. Het gewicht is beperkt tot 30 kg per stuk. Doos of koffer dient te beantwoorden van volgende afmetingen:
Doos van max 70cm x 60cm x 30cm.          5€ per maand
Doos van max 90cm x 90cm x 30cm.          7€ per maand

Goederen niet verpakt zoals boven beschreven worden niet meer aanvaard of is besproken met de verantwoordelijke: Hans. Het transport en de verhandeling van de goederen moet door de persoon zelf geregeld en uitgevoerd worden.

De formulieren voor de goederen binnen te brengen zijn steeds iedere woensdagmiddag bij het bestuur te verkrijgen en moet op voorhand ingevuld worden.
Voor alle vragen en afspraken: Hans Bauwens, materiaalmeester VVB.
hans@vvbenidorm.be of telefoon: +34 603 112 443.


Wat doen wij niet ?  

Op vragen over verhuur of verkoop van appartementen, geschillen met de huisbaas of verhuurder, pech met de wagen, vervoer van goederen of personen kunnen wij helaas niet ingaan.

De V.V.B. houdt zich voornamelijk bezig met het samenbrengen en vermaken van de leden en hen nuttige inlichtingen te verstrekken.