Naamloos document

Activiteiten

Gezellig samenzijn voor de leden

Elke woensdagmiddag van 14u30 tot 18u00 in ons clublokaal ‘MAYSAN’, gelegen op de hoek van de Calle Lepanto en de Calle Cuenca, recht tegenover ‘Hotel Perla’, met dansnamiddag, optredens van artiesten, volksspelen, muziek en kenniskwis, bingo, informatieve praatjes, en zoveel meer…

Meer informatie over "Gezellig samenzijn"

Bergwandelen

Tientallen leden hebben intussen de pracht van de bergwereld in de provincie Alicante leren kennen en tijdens deze wandelingen worden wij verrast door onwaarschijnlijk prachtige landschappen, enorme rotspartijen, diepe kloven, schilderachtige dorpjes, alsook overblijfselen van oude burchten, ijsputten, e.d.

Meer informatie over "Bergwandelen"

Lessen Spaans

Wat is er nu makkelijker dan op school in Spanje leren hoe je een kop koffie bestelt en dan op het terras meteen een “café con leche” kunt vragen in het Spaans. Dat moment en die Spaanse woorden zullen voor altijd in je geheugen vastzitten terwijl het leren van in het Spaans koffie bestellen in Nederland of België en dan pas wachten daarmee tot de volgende vakantie veel minder leerzaam zal zijn.

Meer informatie over "Lessen Spaans VVB"

Computer

Uw computer, laptop of tablet moet wel goed functioneren! Hugo Jespers is lid van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm en kan je daarbij helpen. Hugo repareert ook uw computer en heeft soms gebruikte laptops, computers, enz.. Hugo kan ook uw internet verbinding verzorgen, vraag er eens naar. 

Meer informatie over "Computer"

Samen op restaurant

De V.V.B. wil voor zijn leden warme, sfeervolle en smakelijke ervaringen realiseren maar voorop staat samen zijn, samen eten, samen drinken en samen genieten. De V.V.B. kiest daarvoor, regelmatig, een gelegenheid waar we samen smaakvol kunnen eten, met verse producten en met een creatieve presentatie.

Meer informatie over "Samen op restaurant"

Uitstappen

Een daguitstap met de V.V.B., leerrijk en plezant. Een geslaagde daguitstap is zowel leerrijk als ontspannend en geeft je de kans om je helemaal eens uit te leven met vrienden onder elkaar. Spanje, en specifiek de Costa Blanca, telt talrijke plaatsen, steden of gemeenten om op een leuke manier alles te weten te komen over het dagelijks leven in Spanje.

Meer informatie over"Uitstappen"

Biljarten

De biljartclub is een onderdeel van de “Vlaamse Vriendenkring Benidorm”. Elk persoon die lid is van deze club en die zin heeft een potje te biljarten is van harte welkom. "Ari-stoteles is één grote vriendenkring, tenslotte is het toch om de ontspanning en de gezelligheid te doen! Terwijl de mannen biljarten spelen onze vrouwen hun eigen competitie "Trionimus" met hun eigen clubkampioene.

Meer informatie over"Biljarten"

Kaarten

Wie is er niet opgegroeid met kaart spelletjes of gezelschapspellen thuis? Van hartenjagen, klaverjassen, whist tot een ouderwets potje poker. Iedereen heeft het pakje met 52 speelkaarten wel eens op de keukentafel gehad voor een potje kaarten met vrienden of familie.

Meer informatie over "Kaarten"

Bezoek aan Clinica Imed Levante en Hospital Clinica Benidorm

Iedere laatste maandag van de maand, om 17u, bezoek en rondleiding aan Clinica IMED Levante. Inschrijven bij de sociale dienst: 672 719 598 of op woensdag namiddag in het lokaal.

Iedere laatste donderdag van de maand, om 16u,bezoek & rondleiding aan Hospital Clinica Benidorm. Inschrijven bij de sociale dienst: 672 719 598 of op woensdag namiddag in het lokaal .

Meer informatie

Hobby club

Van Origami of Origama (het vouwen van een blaadje papier naar een mooi en herkenbaar model) tot de Chinese papierkunst, schilderen, gewoon knutselen, naaien, haken, breien, enz.. Elkeen zijn gedacht en mogelijkheden komen er aan bod.

Meer informatie

Andere

Een oproep wordt gelanceerd naar medewerkers, een soort van ‘roergangers’ die het heft in handen willen nemen om zich verantwoordelijk te stellen om bv. ‘jeu de boules’ of petanque, bowling, lijndansen of fietsen in groep te organiseren. Wie zich daarvoor gegadigde of geroepen voelt mag zich steeds in verbinding stellen met een of andere bestuurder van de V.V.B.

Meer informatie