uitbetaald worden.

Prikbord

Op het "Prikbord" staan enkel de uitstappen, Clubnamiddag, restaurants en speciale evenementen. Voor het volledige programma: Maart 2018

Beste vrienden,

Het bestuur van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm verontschuldigt zich voor de ondoordachte en zeer ongelukkige maatregel van de eigenaars van Cafeteria Maysan. Ze hebben het de stoelen vervangen door banken zonder rugleuning. Dit gebeurde zonder ons medeweten.

Wij zijn er ons van bewust dat dit, onder onze leden, een zeer onbehaaglijk gevoel en sfeer schept maar hopen dat wij, deze laatste clubnamiddag van dit voorseizoen, nog steeds op jullie steun kunnen rekenen. Volgend seizoen is dit probleem opgelost en zal u opnieuw confortabel kunnen zitten gedurende de clubnamiddagen.

Van april tot eind september komen we woensdagnamiddag gezellig samen in het eetcafé "Den Artiest". Gewoon praten onder vrienden, geen optredens en ook geen bingo, misschien een kaartje leggen voor diegenen die dat wensen...

Het bestuur

 

Opgelet: Er is slechts 1 telefoonnummer voor consultatie van onze sociale hulp:
 0034 672 719 598

Tot 1 oktober 2018 zijn er geen rondleidingen meer in Clinica Levante en Clinica Benidorm

Voortaan kan U erevoorzitter Dirk Van Staeyen – oud-voorzitter – bereiken op het tel. nr.
0032 475 593 394 en dus NIET MEER op het gepubliceerde nummer 690 134 005.

Officieel loopt de biljart door. Enkel in de zomer, als het te warm is, wordt er 's avonds gespeeld i.p.v. ’s middags. De handicap wordt eind maart afgesloten en er wordt dan vrij gebiljart op dinsdag.

Officieel starten we met bergwandelen op 1 november en eindigen op 30 april. Als het weer het toelaat en er zijn geïnteresseerden kan het ook al in oktober beginnen en in de loop van mei eindigen.
Nieuw bestuur van de Vlaamse Vriendenkring Benidorm

Op 2 maart 2018 werd een nieuw bestuur gekozen.

Maak kennis met de nieuwe bestuurders van de VVB: Nieuw bestuur VVB

Woensdag 28 maart 2018 - 14 uur 30
Clubnamiddag 14 uur 30 - Gastoptreden Thierry Milton

Meer informatie

12 april 2018
Tabarca met de catamaran

Meer informatie

Meer informatie